Vanilla Forever Aloe Vera

Vanilla Forever Aloe Vera cu continut bogat de Aminoteina reprezinta o continuare ideala a stilului de viata sanatos produs de catre Forever Living Products. In noul produs Vanilla Forever Aloe Vera se regasesc imbinate o noua tehnologie alaturi de o noua mentalitate menite a ajuta in mod decisiv la formarea si mentinerea unui regim de viata foarte sanatos.

Este suficient sa consumati in fiecare zi numai doua cocteiluri din produsului Vanilla Forever Aloe Vera preparat respectand indicatiile cu lapte degresat si veti aduce intregul aport de minerale si vitamine necesar organismului sa functioneze normal in fiecare zi. Aceste doua cocteiluri va vor furniza 18 dintre cei mai importanti aminoacizi, inclusiv pe cei esentiali, cu lant ramificat sau neesentiali.

Nu trebuie omis faptul ca Vanilla Forever Aloe Vera este parte componenta a programului Clean 9 destinat dobandirii si mentinerii unei siluete adcvate. Asadar, consumat chiar si separat Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina va va ajuta sa preluati intregul control asupra propriei greutati corporale si implicit a propriei sanatati.

Iata in continuare o lista scurta cu cele mai importante ingrediente prezente in Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina:

Proteine izolate de soia, fructooligozaharide, fructoza, fosfat dicalcic, aminogen, lecitina de soia, ulei de sofranas, vitamina D3, vitamina A, beta-caroten, acid folic, spirulina, oxid de zinc, acid ascorbic, iodura de potasiu, clorura de crom, drojdie de bere, aroma naturala de vanilie, riboflavina, etc…
*** Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina se va folosi ca parte a unei diete sarace in calorii si carbohidrati;

*** Numai doua cocteiluri din Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina vor asigura intregul necesar zilnic de minerale si vitamine;

*** Produsul prezinta o aroma naturala de vanilie

*** O singura cutie de Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina contine aproximativ 21 de doze

Modul de administrare al produsului:

Se va proceda la mixarea unei singure masuri de produs alaturi de 300 ml de suc de fructe sau lapte degresat;
Se va folosi masura prezenta in interiorul produsului;
Inainte de fiecare utilizare se va agita produsul.