Micul Dejun Aloe Vera Produs 3

Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 va este prezentat de catre Forever Living Products Romania ca un ideal inlocuitor al unei mese atunci cand din diverse motive nu puteti lua masa in mod normal. Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 este un baton ce contine putine calorii, ce contine aproximativ jumatate din necesarul zilnic in ceea ce priveste necesarul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii, la care se adauga diverse enzime, aminoacizi si fosfor. Importanta fosforului este legata de accelerarea metabolismului glucidic si lipidic, contribuind la refacerea organismului in perioadele de dupa efort. Potasiul are un rol covarsitor in mentinerea sanatatii sistemului muscular, nervos si mai ales a celui cardiovascular, simultan contribuind si la mentinerea abilitatilor intelectuale si fizice in conditii de stres.

Pentru persoanele foarte active aflate intr-o continua miscare, Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 este inlocuitorul ideal al unei mese, mai ales in ziua de azi cand ne regasim intr-o lume ce se misca din ce in ce mai rapid.

Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 contine:

Arahide, alune, lapte si soia
*** Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 va ajuta sa asigurati aproximativ jumatate din necesarul zilnic de minerale si vitamine;

*** Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 este si o gustare delicioasa, ideala pentru inlocuirea unei mese;

*** Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 contine doar 230 de calorii intr-un singur baton