Micul Dejun Aloe Vera Produs 3

Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 va este prezentat de catre Forever Living Products Romania ca un ideal inlocuitor al unei mese atunci cand din diverse motive nu puteti lua masa in mod normal. Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 este un baton ce contine putine calorii, ce contine aproximativ jumatate din necesarul zilnic in ceea ce priveste necesarul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii, la care se adauga diverse enzime, aminoacizi si fosfor. Importanta fosforului este legata de accelerarea metabolismului glucidic si lipidic, contribuind la refacerea organismului in perioadele de dupa efort. Potasiul are un rol covarsitor in mentinerea sanatatii sistemului muscular, nervos si mai ales a celui cardiovascular, simultan contribuind si la mentinerea abilitatilor intelectuale si fizice in conditii de stres.

Pentru persoanele foarte active aflate intr-o continua miscare, Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 este inlocuitorul ideal al unei mese, mai ales in ziua de azi cand ne regasim intr-o lume ce se misca din ce in ce mai rapid.

Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 contine:

Arahide, alune, lapte si soia
*** Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 va ajuta sa asigurati aproximativ jumatate din necesarul zilnic de minerale si vitamine;

*** Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 este si o gustare delicioasa, ideala pentru inlocuirea unei mese;

*** Micul Dejun Aloe Vera Produs 3 contine doar 230 de calorii intr-un singur baton

Vanilla Forever Aloe Vera

Vanilla Forever Aloe Vera cu continut bogat de Aminoteina reprezinta o continuare ideala a stilului de viata sanatos produs de catre Forever Living Products. In noul produs Vanilla Forever Aloe Vera se regasesc imbinate o noua tehnologie alaturi de o noua mentalitate menite a ajuta in mod decisiv la formarea si mentinerea unui regim de viata foarte sanatos.

Este suficient sa consumati in fiecare zi numai doua cocteiluri din produsului Vanilla Forever Aloe Vera preparat respectand indicatiile cu lapte degresat si veti aduce intregul aport de minerale si vitamine necesar organismului sa functioneze normal in fiecare zi. Aceste doua cocteiluri va vor furniza 18 dintre cei mai importanti aminoacizi, inclusiv pe cei esentiali, cu lant ramificat sau neesentiali.

Nu trebuie omis faptul ca Vanilla Forever Aloe Vera este parte componenta a programului Clean 9 destinat dobandirii si mentinerii unei siluete adcvate. Asadar, consumat chiar si separat Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina va va ajuta sa preluati intregul control asupra propriei greutati corporale si implicit a propriei sanatati.

Iata in continuare o lista scurta cu cele mai importante ingrediente prezente in Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina:

Proteine izolate de soia, fructooligozaharide, fructoza, fosfat dicalcic, aminogen, lecitina de soia, ulei de sofranas, vitamina D3, vitamina A, beta-caroten, acid folic, spirulina, oxid de zinc, acid ascorbic, iodura de potasiu, clorura de crom, drojdie de bere, aroma naturala de vanilie, riboflavina, etc…
*** Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina se va folosi ca parte a unei diete sarace in calorii si carbohidrati;

*** Numai doua cocteiluri din Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina vor asigura intregul necesar zilnic de minerale si vitamine;

*** Produsul prezinta o aroma naturala de vanilie

*** O singura cutie de Vanilla Forever Aloe Vera cu Aminoteina contine aproximativ 21 de doze

Modul de administrare al produsului:

Se va proceda la mixarea unei singure masuri de produs alaturi de 300 ml de suc de fructe sau lapte degresat;
Se va folosi masura prezenta in interiorul produsului;
Inainte de fiecare utilizare se va agita produsul.

Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4

Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 cu aminoteina reprezinta alaturi de Forever Vanilla un mod de a completa stilul de viata sanatos propus de catre Forever Living Products. Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 va propune o formula bazata pe cele mai noi descoperiri in materie de nutritie sanatoasa si echilibrata, cu o noua mentalitate, toate acestea pentru a ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Si Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 se prepara fie cu lapte degresat, fie cu un suc natural de fructe preparat in propriul camin, doua cocteiluri din Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 fiind de ajuns pentru a asigura intregul necesar zilnic de minerale si vitamine pentru organism. Dintre cei 22 de aminoacizi cunoscuti Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 furnizeaza 18, inclusiv pe cei esentiali, dar si pe cei cu lant ramificat si neesentiali.

Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 il regasim si in program care va permite sa preluati controlul intreg asupra propriei greutati, adica Clean 9. Avand o greutate corporala corespunzatoare, in mod automat, apar si premisele pentru o sanatate foarte buna.

Cele mai importante ingrediente prezente in Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4:

Fructoza, vitamina A, vitamina D3, fructooligozaharide, fructoza, riboflavina, acid folic, proteine izolate din soia, ciocolata, lecitina de soia, ulei de sofranas, oxid de zinc, acetat de d-alpha tocoferil, pantotenat de calciu, acid ascorbic, clorhidrat de tiamina, etc.
Iata si o sinteza a principalelor caracteristici ale produsului:

*** Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 prezinta o aroma naturala de ciocolata, furnizand un gust foarte placut;

*** Numai doua cocteiluri din Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 sunt necesare pentru a aduce intregul aport zilnic de vitamine si minerale pentru organism;

*** Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 se recomanda si in cazul curelor de slabire datorita in special continutului sau redus de carbohidrati;

*** Intr-o singura cutie de Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 sunt aproximativ 21 de doze.

Modul de administrare al produsului:

Se va mixa o singura masura din Ciocolata cu Aloe Vera – Produs 4 cu 300 ml de lapte degresat sau aceeasi cantitate de suc de fructe natural;
Se recomanda a se folosi numai masura regasita in interiorul produsului;
Inainte de fiecare utilizare se mai recomanda agitarea produsului.
Contintul produsului:

524 grame